На барабаните: Ана Иванович



02-03-2015 15:56 | Любомир Тодоров

Лъчезарната Ана Иванович и нейната сънародничка Ясмина Якшич се пробваха в изпълнение на традиционни южноамерикански барабани. Шоуто беше част от започващия в понеделник тенис турнир в Монтерей, Мексико.

Двете сръбски тенисистки отидоха в центъра на града, където имаше фестивал на триизмерно градско изкуство. Няколко улични художници нарисуваха мини корт. Ана и Йована направиха едно импровизирано повторение на финала от 2014 г. Тогава Иванович победи младата си приятелка.

"Мисля, че и двете се забавлявахме много в мача за титлата. Той беше много специален за нашата родина, защото беше първият изцяло сръбски. Чудесно беше да видя какво направи Йована през цялата седмица. Със сигурност я очаква блестящо бъдеще", каза тогава при награждаването Ана.

След края на "мача" двете направиха игра с публиката, която бе зарадвана с много топки с автографи и селфита със звездите. За капак Иванович и Якшич приеха поканата на местни музиканти да се включат в тяхната перкусионна група. Балканският темперамент се оказа доста близък до този на мексиканците и двете белградчанки бързо хванаха ритъма, за което получиха много аплодисменти. 

Ана не пропусна да блесне с оригиналност и на партито на тенисистките снощи. Темата на купона беше "Супер героини". Иванович се появи като Жената котка.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини