Невероятна победа на България за Купа "Дейвис"



12-03-2015 13:20 | Петя Аршинкова

Здравейте!

От две седмици съм в Анталия на турнири с награден фонд 10 000 долара. На първия турнир стигнах до четвъртфинал и изиграх няколко доста качествени мачове срещу добри съпернички. На втория турнир загубих първи кръг, но имах шансове да спечеля мача в третия сет.

Времето през втората седмица беше значително по-топло  и това ми даде допълнителна енергия за игра.Турнирите по това време на годината са силни и леки мачове рядко има.Трябва да играеш на ниво през цялото време, ако искаш да излезеш като краен победител от мача.

Харесва ми да играя в Анталия, защото всичко е на едно място - кортовете, хотела. Храната е много важна за нас професионалните спортисти, а тук винаги е на високо ниво и всички хотели са "all inclusive",което улеснява напълно       състезателите. Когато знаеш, че всичко ти е уредено, можеш изцяло да се концентрираш върху мачовете.

Дните между двата турнира използвах за тренировки и същевременно почивка. Хубаво е когато има и други българи на турнирите,за да се подкрепяме взаимно.

В свободното си време обичам да гледам филми, да чета книги и да слушам музика.Също така следяхме с момичетата с огромен интерес развитието на мачовете от Купа "Дейвис" на България срещу Латвия. Невероятната победа на българския отбор ни зарадва и в Анталия.          

Днес се прибирам в България и веднага започвам подготовка за следващите ми турнири през април.

Поздрави,
Петя

 

ВСИЧКИ ТЕКСТОВЕ ОТ БЛОГА НА АРШИНКОВА - ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини