Новак Джокович и Иво Карлович записаха рок парче



26-06-2010 23:03 | Николай Драгиев

Най-после култовият дует между Новак Джокович и Иво Карлович е факт. Двете балкански перли в тениса може да не се представят особено добре на корта в последно време, но затова пък се посветиха на кампания против дрогата.

 

парчето им се казва "Моят наркотик е тенисът". тя е и посветена на международния ден срещу злоупотребата и незаконния трафик на наркотици.

 

Въпреки натоварение си график Иво и Новак веднага се съгласили да участват в проекта. Самият Карлович е известен със своя афинитет към музиката, като вече има записани парчета. Джокович пък обеща още в началото на тази година да си сформира своя група. Иначе и двамата си падат по рапа и рок музиката.

 

"Да запишем тази песен бе много забавно. Трябва да благодаря на Карлович за съдействието," коментира Ноле.

 

Според Карлович пък наркотиците са "чума, която засяга все повече млади хора и затова те трябва да търсят помощ от всички възможни страни".

 

"Спортът и музиката са два от начините за оформянето на младите хора и правилното им насочване към живота. Те изграждат дисциплина и характер, който им помага да станат едни успешни, зрели хора," наставнически коментира Иво.

 

Самата песен, която може да чуете във видеото, е доста тежичка и по-скоро залита към рока, отколкото към рапа. 

 

Още за песента!

 

За рок групата на Джокович вижте тук!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини