Каратанчева очаква да играе в Маями



18-03-2015 11:30 | Любомир Тодоров

Сесил Каратанчева вече се готви за следващия голям турнир от категория "премиер задължителен" в Маями. В понеделник 25-годишната полуфиналистка от Акапулко беше втора извън схемата на квалификациите, което означава 99% влизане в тях. Пресявките в щата Флорида започват на 23 март.

По същата схема Каратанчева чака до последно дали ще играе в Индиън Уелс. Софиянката успя и постигна три победи, преди да отпадне във втори кръг на основната схема от Коко Вандевеге.

"Няма как да не съм доволна от постигнатото в последните турнири. Отдавам го на подготовката ми, която никога не спира. Всеки ден се стремя да се самоусъвършенствам в тениса. Здрава съм, което е най-важното, и се наслаждавам на кариерата си", заяви Сесил за Tennis24.bg.

Тя не пожела да коментира дали са яли суши с Цветана Пиронкова, след като я победи в Индиън Уелс, и дали й е било по-лесно, или по-трудно да играе срещу българка.

След успехите си в Калифорния Каратанчева ще се изкачи с 11 места до №120 в ранглистата, която ще бъде публикувана в понеделник.

Любомир Тодоров

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини