Филип Печнер се усъмни в честността на Рафаел Надал27-06-2010 15:52 | Николай Драгиев

Филип Печнер, който снощи драматично загуби от Рафаел Надал на Уимбълдън, намекна че испанецът симулативно е поискал медицински таймаут, за да наруши ритъма му на игра. Все пак в крайна сметка германецът отчете, че световният номер 1 спечелил срещата напълно заслужено.

 

"В момента ми е трудно да анализирам, доста съм разстроен. За почивката, която той поиска, можете да го попитате него. След нея той играеше все едно нищо му няма. Може действително да има проблем, може да е умен тактически ход. Изиграх два страхотни сета, но не задържах нивото си. Надал заслужи успеха си," анализира Филип.

 

"Не казвам, че няма травми и не е имал основание да поиска прекъсване. Просто отчитам, че той постоянно има проблеми с колената. В крайна сметка цялата работа ми се отрази на мен. Ще работя в тази насока, за да не се случва подобно нещо за в бъдеще.

 

"Не ми пука дали той ще пропусне Купа "Дейвис". Малко ме вълнува дали е контузен или не. Вярвам че все пак има някаква травма. Единственото, което казвам е, че поне аз не видях да има някакъв проблем, с оглед играта му след паузата," натърти отново Печнер.
Коментари
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $922,520

Official Website | Livescore
Други новини