Серина Уилямс се прицели в 8-ма титла от Маями



26-03-2015 16:49 | Станко Димов

Серина Уилямс, която миналата седмица се отказа преди полуфиналния си двубой в Индиън Уелс заради контузия в коляното, застана пред медиите в Маями и разясни подробности около състоянието си.

„Добре съм. Надявам се да не изпитвам болки и ще видим докъде ще мога да стигна”, бяха първите думи на Серина.

Световната №1 направи в сряда първа тренировка след отказването си от Индиън Уелс.

„Ударих няколко топки. Добре съм, така мисля. Знам, че ще трябва да се справя с болката. Ще се опитам да намеря най-добрия начин да продължа напред”.
Серина ще започне участието си в Маями в петък, а нейна първа съперничка ще бъде румънката Моника Никулеску, срещу която игра и на старта в Индиън Уелс. 

„Опитвам се да не поставям под твърде голямо напрежение. Аз съм тук, в Мамия, така ще се опитам да продължа напред и ще видим какво ще стане”.

Американката, която е печелила титлата в Маями 7 пъти сподели, че това е един от любимите й турнири. „Определено имам високи цели тук. Очаквам да покажа най-доброто, на което съм способна. В момента не усещам никакво напрежение, защото съм печелила турнира няколко пъти.

Така че се чувствам добре, че съм тук. Когато направих първата си тренировка тук усетих нещо, има нещо специално около Маями, не знам как да го опиша, просто се чувствам страхотно тук. Обичам този турнир, обичам Маями. Ще видим какво ще се случи”.

Турнирът в Маями определено е любимият на Серина. Тя го е печелила 7 пъти, повече от всеки друг турнир в света. Напълно очаквано Серина е и най-успешната тенисистка в историята на надпреварата във Флорида.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини