Цвети: Ще се боря за всяка точка срещу Винъс



29-06-2010 10:48 | Станко Димов

Първата ракета на България Цветана Пиронкова обеща, че няма да се даде лесно на петкратната шампионка на "Уимбълдън" Винъс Уилямс. Двубоят от четвъртфиналите на "Олд Инглънд Клъб" между двете е днес от 15:00 часа .

 

22-годишната Пиронкова поднесе истинска сензация със стигането си дотук. Вчера тя отстрани с 6-4, 6-4 финалистката от 2007 година - Марион Бартоли от Франция. Пиронкова има вече две срещи с Винъс. През 2006 година Цвети сензационно отстранява Уилямс на Откритото първенство на Австралия, а само няколко месеца преди това Винъс бие лесно в Истанбул.

 

"Ще се боря здраво за всяка една точка и ще дам най-доброто от себе си. Не мисля да се предавам. Винъс е страхотна тенисистка, но аз съм много развълнувана и мотивирана. Очаквам с нетърпение срещата ни", обеща пловдивчанката.

 

"Доволна съм, защото с всеки изминал мач придобивам по-голяма увереност и допълнителен опит в играта на трева, което е важно за мен. Спокойна съм и може би това е една от причините за доброто ми представяне", завърши Цвети.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини