Клубният шеф на Пиронкова: Гордост, гордост, гордост...



29-06-2010 20:23 | Станко Димов

Президентът на ТК Локомотив (Пд) д-р Георги Крумов нямаше как, а и не искаше да скрие възхищението си, гордостта от победата на Цвети Пиронкова над Винъс Уилямс на Уимбълдън.

 

"Намирате ме в транс. Толкова съм горд, толкова ми е кеф, защото имам чувството, че Цвети вече е спечелила Уимбълдън. Не преувеличавам, но нашето момиче ще играе финал. Гордост, гордост, гордост...Това е положението, такава е ситуацията в Пловдив, а сигурен съм ив цяла България. Да счупиш рекорда на великите сестри Малееви като стигнеш полуфинал на Уимбълдън, е наистина нещо, което няма аналог и заслужава радост", заяве докторът по гинекология.

 

Медикът, бивш състезател по тенис разкри и личния си анализ за успеха на Пиронкова. "Тя подобри два компонента в своята игра. Тръгна и първо сервисът, а след това и форхенда. Невероятна е, много израстна. Все още не съм се чул с нея, но говорих по телефона с шефа на БФТ Стефан Цветков, който също е в транс. Хайде да спрем и да се чуем отново след финалния мач на Цветето", отсече д-р Георги Крумов.

 

Фото: News4000




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини