Мис СССР харчи парите на Мартина Навратилова



30-06-2010 08:26 | Станко Димов

Легендарната тенисистка Мартина Навратилова се привързва все по-силно към последната си приятелка - рускинята Юлия Лемигова, победителка в последния конкурс за красота "Мис СССР". До такъв извод стигнаха френските детективи, наети от племенника на Мартина и доскоро неин единствен наследник, чеха Павел Шуберт.

 

На турнира "Уимбълдън", който се провежда тези дни, Навратилова е вдигнала най-често купата - цели 9 пъти. В столицата на Англия я боготворят и канят на турнира всяка година. Този път 53-годишната Мартина вежливо отказа поради влошено здраве. Великата тенисистка се появява на бял свят в Чехословакия под името Мартина Шубертова, а славната фамилия получава от втория си баща, осиновил бъдещата звезда.

 

Според семейните хроники всички жени от рода Шубертов са притежавали юнашко здраве, никога не са боледували и са живели над 80 г. Благодарение на семейните гени, самодисциплина и липса на вредни навици Навратилова върти ракетата до 51 г. и печели 59 турнира от Големия шлем. Някои свързват спортното й дълголетие с нейната нетрадиционна ориентация.

 

Твърди се, че лесбийката Навратилова е същински сексуален вампир, който изсмуква енергията от своите интимни приятелки - над 50 на брой. Хапи ми зърната! Някога организатори и родители наричали Мартина "чешката вълчица". Щом в женския тур се появяла по-засукана девойка, Мартина незабавно я взимала под своя опека. Властта й била толкова голяма, че тя се отдавала на лесбийски ласки пред всички в съблекалнята. Според спомени на очевидци Навратилова обожавала садистичните гъдели и често заповядвала на поредната секс робиня: "Хапи ми зърната!" Отприщената у Мартина розова вакханалия продължава до края на 90-те години и приключва с появата на сексапилната Ана Курникова.

 

Започват да пъдят Навратилова отвсякъде, но бабата се разделя с тениса едва в началото на 2008 г. Прекарвайки години в планинския курорт Аспен, Мартина решава да посрещне старостта на брега на топлото море и се преселва в Ница. На Ривиерата притежателката на колосално състояние попада в полезрението на бившата Мис СССР Юлия Лемигова, която се омъжва за чужденец (който скоро умира) и става маркиза Де ла Турнер.

Майсторлъкът, с който красавицата оплитала богатите чичковци, се съчетавал с пълно отсъствие на бизнес нюх и в началото на 2009 г. маркизата се оказва на границата на банкрута Френските богаташи я заобикалят отдалеч, а за руските олигарси тя е вече стара, така че Юлия решава да се пробва на нова територия - да съблазни знаменитата тенисистка. Сметката й се оказва вярна - природната красота, плюс дворянската титла и сълзливата история за живота зад желязната завеса потрисат Мартина, която поканва руската красавица първо във вилата, а после и в живота си. Скоро сред руската диаспора възниква спор как черната вдовица ще се избави от богатата си съжителка.

 

Едни залагат, че Мартина ще загине в катастрофа, други намекват за отрова, а трети са убедени, че Лемигова със своята необузданост ще вкара тенисистката в гроба. Както разкриват детективите на Павел Шуберт, още първата нощ Юлия прилага садо-мазо похвати върху своята любима. Връзва я от главата до петите, след което размахва бича отделяйки специално внимание на гърдите - най-слабото място на всяка жена.

 

Но Мартина полудява от подобни изпълнения. В навечерието на новата 2010 г. страстта й така избуява, че тя приписва на Юленка половината от своето състояние. Адвокатите й обаче настояват тя да се подложи на медицински преглед, след което у 53-годишната звезда е открит рак на гърдата. Надеждите на Шуберт, че неговата леля ще се опомни и ще се отърве от рускинята, не се оправдават. Юлия не само остава във вилата на Навратилова, но и съумява да убеди Мартина да узакони отношенията им. Хитрата рускиня получава достъп до всичките й милиони, наема руска охрана и нарежда нито един чешки роднина да не пристъпя прага.

 

Росен Бабоев




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини