Джак Сок: Използвах успешно силните си страни



27-05-2015 07:51 | Любомир Тодоров

Американският тенисист Джак Сок не скри радостта си от трисетовата победа над №10 в схемата на "Ролан Гарос" Григор Димитров.

"Изиграх забележителен двубой. Използвах успешно всичките си силни страни - началния удар и форхенда. Да, повечето ми съперници знаят какво могат да очакват от мен, но в този мач играх на изключително високо ниво. Мисля, че когато успявам да играя на максимум, мога да се противопоставя достойно на всеки опонент", заяви Сок пред официалния сайт на турнира от Големия шлем.

"Аз не съм от тези, които губят присъствие на духа в моменти на напрежение. Много исках да се изявя в този мач и бях готов за битка. Всъщност аз съм един от малцината американци в момента, които харесват клея. Турнирите на червено са важна част от сезона и не бива да бъде подценяван", продължи 22-годишният янки от Линкълн, щата Небраска.

Джак посвети победата на болния си от алцхаймер дядо, както беше обещал. Както вече писахме Сок игра вчера в Париж с маратонки, на които пише 4UGPA (за теб, дядо).

Във втория кръг на турнира от Големия шлем американецът се изправя срещу Пабло Кареньо-Буста от Испания.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини