Златната Цветана Пиронкова се прибра в България



03-07-2010 02:32 | Николай Драгиев

Цвети Пиронкова се прибра в България. Златното момиче бе посрещаното от 50-ина фена на Летище "София", които я чакаха с плакати и българския трикольор.

 

Ето какво каза Пиронкова на летището, цитирана от Гонг:

 

„Не бих казала, че мечтая за следващите ми успехи. Продължавам по същия начин, тренировките и турнирите. Възможно е следващите ми противнички да ме гледат по по-друг начин, но те вече ме знаят от 5 години. Съперничките ми знаят, че мога да поднасям изненади!

 

"Мартина Навратилова ме поздрави. Видяхме я с Уилямс и в тунела преди да излезем на корта ни пожела да се наслаждаваме на мача.

 

"Даже тренирах с Маги Малеева преди мача. Имам опит на настилката в Лондон, по принцип се движа добре на всички настилки.

 

"Не мога да съжалявам, че не играх и с другата от сестрите Уилямс защото не победих Звонарева. Миналата година натрупах доста негативни турнири, но тази година нямам много точки, а всеки успех ме издига нагоре. Преминаването през толкова загуби е добър опит и ме учи."

 

След импровизираната пресконференция Цвети отпраши за любимия Пловдив с черно Ауди, а утре ще се срещне с всички, които искат да я поздравят на кортовете в града под тепетата.

 

Фотограф: Надя Коцева  /  Източник: Sofia Photo Agency




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини