Победители от играта на Tennis24.bg за Уимбълдън



20-07-2015 19:27 | Станко Димов

Людмил Русев в победителят в играта на Tennis24.bg за Уимбълдън. С направени 122 прогнози, той е натрупал 251 точки, с което печели еднолично първата позиция. Той ще получи за награда фланелка, осигурена от ЕСЕН ООД, изключителен представител на Babolat за България.

На втора и трета позиция в играта приключиха Иван Маврудиев и Виолета Бучакчиева. За тях сме приготвили по 2 билета за полуфиналите или финала (по избор) на турнира Istanbul Cup, който започна днес и в който участват българките Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева, както и някои от най-големите звезди на WTA, като Винъс Уилямс, Йелена Янкович, Елина Свитолина и др.

В случай, че Маврудиев и Бучакчиева нямат възможност да посетят Истанбул за заключителната фаза на надпреварата и не искат да се възползват от осигурените им билети, то те ще получат други награди, които ще бъдат с по-символична стойност.

Както винаги, очакваме победителите да се свържат с нас на office@tennis24.bg, където да оставят три имена, телефон за обратна връзка и точен адрес, където да им бъдат изпратени наградите. Очакваме Маврудиев и Бучакчиева да кажат и решението си за наградите.

Екипът на Tennis24.bg поздравява всички участници, които и този път се бореха равностойно и до последно в нашата игра. Ще направим всичко по силите си, за да осигурим награди и за последния турнир от Големия шлем – US Open, който започва в края на лятото.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини