Аdidas представя футболната топка TORFABRIK с обновен дизайн



Аdidas представя футболната топка TORFABRIK с обновен дизайн
Тагове
21-07-2015 15:50 | Станко Димов

Аdidas представи официалната топка за мачовете от Бундеслигата през сезон 2015/16. Новата Torfabrik e базирана на brazuca – официалната топка на Световното първенство през 2014 г. Външната част е изградена от шест идентични панела, които осигуряват по-добър захват и контрол над топката. Подобно на останалите футболни топки на adidas Torfabrik преминава през интензивни тестове за тегло,  водопропускливост, форма и размер, за да отговори напълно на изискванията на ФИФА. През зимните месеци дизайнът на Torfabrik ще включва ярко оранжев цвят, за да бъде по-видима на заснежените терени.

Дизайнът на Torfabrik се отличава благодарение на лената с диамантени шарки, които пресъздават връзката между феновете и отборите, които играят в турнира с най-много зрители в света. Допълнителните елементи в  дизайна олицетворяват скъпоценните камъни върху Meisterschale  - трофеят на Бундеслигата.

Топката Torfabrik направи официалния си дебют на 12 юли по време на Телеком Купа в Мьонхенгладбах. Официалната топка на Бундеслигата е достъпна за закупуване на www.adidas.com, в представителните магазини на adidas и избрани търговски вериги.

Повече информация на тема футбол може да получите тук.

За adidas футбол:
adidas е световен лидер в областта на футбола. Официален спонсор, доставчик и партньор на най-важните футболни турнири в света FIFA World Cup™, Купата на конфедерациите на ФИФА, на шампионската лига на УЕФА™, на Европейска лига на UEFA™ и Европейското първенство на УЕФА. adidas спонсорира някои от най-добрите футболни клубове в света, включително Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Милан, Фламенго и Челси. Някои от най-добрите играчи в света са и лица на adidas – Лео Меси, Гарет Бейл, Мезут Йозил, Дани Алвареш, Оскар, Шави, Бастиан Швайнщайгер и Карим Бензема.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини