Джокович: Аз не бих играл срещу брат си



07-09-2015 15:22 | Станко Димов

Новак Джокович се изказа ласкаво за Серина и Винъс Уилямс преди техния 27-ми сблъсък на корта, но в същото време сподели, че той никога не би излязъл да играе срещу някой от братята си. Както е известно, водачът в световната ранглиста има двама по-малки братя – Марко (24) и Джордже (20). 

Запитан за предстоящия дуел между сестри Уилямс, Джокович коментира следното: „Първото нещо, което ми идва на ум е как ще се чувствам аз, ако трябва да играя срещу брат си. И честно казано не мисля, че това ще се случи”, каза Ноле пред журналисти в Ню Йорк.

„Уважавам ги (Серина и Винъс) за всичко, което са постигнали през годините. Те са играли една срещу друга, при това на най-високо ниво, на най-големите арени. Те са сестри, те живеят заедно. Те са израснали заедно на корта.

Те се уважават, но в същото време са професионалистки и знаят, че трябва да излязат на корта и да покажат най-доброто от себе си. Правили са го преди, при това във финали от Големия шлем. И двете са били №1 в 2 света. Не знам дали аз ще мога да играя срещу брат ми. Не е възможно. Няма да бъда в състояние да се боря срещу него на корта”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини