Националите започнаха лагера за мача с Унгария



13-09-2015 11:13 | Test User

Националният ни отбор по тенис за мъже започна подготовка за предстоящия плейоф за изкачване в първа група на Евро-африканската зона на Купа "Дейвис" срещу Унгария.Димитър Кузманов, Димитър Кутровски и Александър Лазов вече проведоха първите си тренировки на Националния тенис център, където от 18 до 20 септември ще се проведат срещите.Четвъртият член на отбора, Тихомир Грозданов, се присъедини към съотборниците си снощи.

В неделя националите наблегнаха на отработването на тактически елементи, съобразени изцяло със стила на игра на унгарските си противници. С ценни съвети в тренировката се включи и австралийският специалист Пол Макнами.Момчетата показаха страхотно настроение, като атмосферата в тима обобщи първата ракета на отбора Димитър Кузманов.“Готови сме за предизвикателството и можете да бъдете сигурни, че ще дадем най-доброто от себе си. Очакваме феновете да дойдат и да ни подкрепят. Вярвам, че трибуните ще са пълни”, сподели Мико.

Билетите за мачовете срещу Унгария се продават на място в Националния тенис център, като от тази седмица освен пакетните пропуски за трите дни, ще има и такива за всеки отделен ден.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини