Нарекоха Bentley на скуош легенда



17-09-2015 10:19 | Любомир Тодоров

Трикратният световен шампион по скуош Ник Матю беше увековечен по особен начин. На името на бившия номер едно в ранглистата от Англия беше наречена луксозната модификация ‘Wolf’ Bentley Titan, създадена специално за него от дизайнерската компания Benz Bavarian.


Рицарят на Британската империя Матю е известен в спорта с каучуковото топче като Вълка (The Wolf), което обяснява името на тунингованото возило.


То е създадено от дългогодишния спонсор на Ник Фелис Фрису, който е управляващ директор на намираща се в Дарби Benz Bavarian. Лимузината е на базата на Bentley Continental GT.


"Проектът Titan е различен от всичко познато. Даваме на всеки автомобил сериен номер и сертификат за автентичност. В близките месеци ще направим варианти и на Range Rover и Porsche. Горди сме, че подкрепяме Ник повече от 10 години и Wolf Bentley Titan е израз на почитта ни към него и уважгението за начина, по който стигна до върха. Първата лимузина вече е продадена", заяви Фрису.


"Идеята за Вълка е на Феликс, който искаше да съчетае новия дизайн с моя прякор. Невероятно е чувството, че има автомобил, създаден в моя чест", не скри вълнението си Матю, който в момента е №2 в световната ранглиста.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини