Мико пред Tennis24.bg: Още нищо не е загубено



18-09-2015 18:14 | Станко Димов

България загуби първите две битки с Унгария, но не е загубила войната. Това мнение изрази националът Димитър Кузманов минути след загубата му от първата ракета на маджарите Мартон Фучович. Мико изрази надежда, че в събота нашият тим ще спечели срещата на двойки и ще се завърне в играта. Той също така призова феновете на тениса в България да окажат подкрепа към тима и да напълнят трибуните на Националния тенис център, където се провеждат срещите.

„Не съм много щастлив, резултатът го показва. Не можах да покажа това, на което съм способен, но пък играеш толкова, колкото ти позволи противника, а той беше добър. Поздравявам го за играта и победата”, каза Кузманов пред Tennis24.bg.

„Ние сме отбор и се подкрепяме независимо дали печелим или губим. Днес паднахме, но има още два дни, така че нищо не е загубено. Шансовете ни остават. Днес загубихме, но утре е нов ден. Мачът се решава в 3 дни, така че се надявам утре да победим и да се върнем обратно в играта. Ние ще се борим до край, мотивирани сме да дадем най-доброто от себе си.

Загубата в първия мач (на Кутровски) не ми повлия на играта. Аз бях готов да изляза и да дам всичко от себе си, независимо дали водим с 1:0 или губим с 0:1 след първия мач. Надявам се повече хора да дойдат да ни подкрепят в събота. Мисля, че трябва да се подкрепяме, независимо дали губим или печелим”, каза още Мико.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ НА КУЗМАНОВ

Станко Димов

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини