Лазов: Ако Григор играеше, резултатът щеше да е друг



20-09-2015 17:38 | Любомир Тодоров

България загуби битката с Унгария, след като по-рано днес Александър Лазов отстъпи с 0:3 сета пред първата ракета на съперника Мартон Фучевич. По този начин общият резултат в дуела стана 3:1 победи за Унгария, което класира маджарите за Първа група в зона Европа / Африка на Купа „Дейвис”.

Ето какво каза Лазов след двубоя с Фучович днес:

„Имах шансове. Не само във втория сет, но и в първия. Лошото беше, че през целия двубой непрекъснато изоставах в резултата. Щеше да е друго, ако имах предимство или поне геймовете вървяха равни. Видяхме, че когато е под напрежение, той е способен да греши. Имаше малко умора от вчерашния мач на двойки, но не беше решаващо.

Много ми е гадно, съжалявам, че не успях да помогна за победата. Естествено, че Григор Димитров липсва на отбора. Той е двигателят на тима ни, както се казва. Мисля, че и вие журналистите знаете, че резултатът щеше да е различен, ако той бе тук. Във всеки един момент вярвахме, че можем да сме победители. Затова излизахме на корта във всеки един мач. За наше съжаление, не се получи”, каза още Лазов.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

Станко Димов

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини