Иванович спря серията на Винъс Уилямс



Иванович спря серията на Винъс Уилямс
Свързани турнири
Тагове
06-10-2015 19:32 | Tennis24.bg

Ана Иванович спря серията на Винъс Уилямс и я победи със 7:6 (3), 6:2 в сблъсъка между двете бивши водачки в ранглистата на турнира в Пекин.

Уилямс, която през уикенда спечели най-голямата си титла за последните 5 години, триумфирайки в Ухан, първа взе контрол в двубоя и проби за преднина 4:3, като беше на точка от аванс 5:3. Иванович обаче успя веднага да върне брейка, а малко по-късно спечели и тайбрека със 7:3 точки.
Във втория сет отново Винъс първа проби за 2:0, но последва серия от 6 последователни гейма за сръбкинята, с което тя си гарантира и крайната победа.

„Много съм доволна като цяло, не само от играта ми от форхенд, но и генерално”, каза Иванович след двубоя. „Полагам много усилия. След Уимбълдън предприех няколко промени и мисля, че нещата се получават добре за мен. Това беше много важен мач и много ценна победа”, каза още състезателката от Сърбия.

„Жребият определено бе много тежък за мен”, каза от своя страна американката. „Имах добра преднина в директните двубои, но днес не успях да покажа най-доброто, на което съм способна”.
В трети кръг Иванович ще се изправи срещу Светлана Кузнецова, срещу която води с 10: 3 победи в директните двубои.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини