Каратанчева от Париж: Тук е направо като военно положение



14-11-2015 17:20 | Любомир Тодоров

Втората ракета на България в тениса Сесил Каратанчева пристигна тази сутрин в Париж, часове след кървавите атентати от петък, 13-и във френската столица. Тя сподели впечатленията си от обстановката в града единствено пред Tennis24.bg.

"Пристигнах около 9 часа тази сутрин в Париж. Беше много напрегната обстановката. На летището беше пълно с тежковъоръжени военни, направо си е като военно положение. То изглеждаше празно - били са отменени редица полети, то и нашият беше под въпрос дочти до последния момент.

Хората изглеждат много стресирани. Никой не иска да излиза, улиците са пусти. Положението е ужасно! Моите приятели ми обясниха, че президентът бил говорил за тридневен траур. Толкова хора са убити, кошмарно е. За мен е потресаващо, че на верска основа се повтаря едно и също и пак, и пак, и пак. Особено във Франция и в частност в Париж. Трябва да бъдет взети мерки!

В днешния свят човек никъде не се чувства в безопасност. Париж стана епицентър на тези терористични атаки за втори път тази година, което е ужасно!Съчувствам на близките на загиналите", заяви Каратанчева от френската столица.

Сесил добави, че се надява, че французите ще успеят да преодолеят тежкия шок в скоро време.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини