Организиран хаос



Организиран хаос
25-11-2015 20:24 | Tennis24.bg

Григор Димитров и Гаел Монфис ще изиграят първия по рода си демонстративен двубой на българска територия. Двамата майстори ще зарадват родната публика с уменията си в събота вечер (28.11.2015) в „Арена Армеец” в София, а билетите за спектакъла бяха изкупени като топъл хляб. Дотук нищо странно, напротив.

Неприятен привкус в навечерието на двубоя обаче остави несериозното отношение на организаторите, поне що се отнася до работата с медиите. Буквално до сряда вечер родните журналисти бяха държани в неведение ще има ли пресконференция на Григор Димитров и Гаел Монфис, кога, къде и от колко часа ще се проведе тя.

Изключително неясен остана и въпросът с акредитациите за двубоя, които явно ще се раздават в последния момент. На какъв принцип обаче – също не стана ясно.

Кристално разбираме, че медиите не са най-важното парченце от нареждането на пъзела в подобни ситуации и че шоуто ще се състои с или без тяхното пълноценно наличие. Още повече, че местата в залата отдавна бяха продадени, което явно бе и голямата цел. Но няма да е никак лошо, когато организираш събитие от подобен висок ранг, да умееш да отговаряш на всичките му високи изисквания, в това число и отдела „работа с медии”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини