Сесил Каратанчева за "скандалните" снимки: Жалък опит за евтина реклама



26-07-2010 03:59 | Николай Драгиев

Името на Сесил Каратанчева отново бе въвлечено в "скандал". Този път обаче едно е сигурно - той е изфабрикуван по доста смешен и аматьорски начин.

 

Каква е предисторията? Снимки от профила на Сесил във Фейсбук биват публикувани като "скандални" с обяснение как те са предизвикали "фурор". На съвсем нормалните за 20-годишно момиче фотоси, каквито всички такива имат, тя се забавлява с приятелки. 

 

Целта разбира се е евтина на реклама, нищо повече.

 

Самата Сесил логично е разочарована от жалкия опит за PR на нейн гръб. "От толкова години имам "Фейсбук" и досега не съм имала проблеми. Не разбирам какво намериха в тези снимки. На 20 години не мога ли да танцувам и да се забавлявам?," коментира Каратанчева за Tennis24.bg.

 

"Ползвам "Фейсбук" за комуникация с приятели, фенове и роднини. Спекулации от рода на това, че съм търсила реклама са пълни глупости. Смешно е, защото самите снимки сами по себе си, са повече от нормални и няма нищо невиждано в тях," допълни още българката.

 

"Тренирам по 6-7 часа на ден. В малкото случаи, когато имам сили да се позабавлявам малко наистина обичам да танцувам и да си правя снимки с приятели. Да не би да не е нормално за моята възраст? Повече от несериозно е това. Някои хора опитват да си правят евтина реклама на мой гръб," завърши Сесил, която и без това бе разочарована от вчерашното си поражение в Истанбул.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини