Юрий Шарапов за гаджето на Маша: Той е мухльо



04-08-2010 04:28 | Николай Драгиев

Неотдавна Мария Шарапова се скара с баща си. Това стана след завръщането й в Америка от Гомел (Беларус), където бившата първа ракета в света беше на посещение заедно с баща си и със своя приятел - баскетболистът Саша Вуячич.

 

В самолета Юрий Шарапов сръбна повечко от нужното и алкохолът развърза езика му. В началото започна да задява младичката стюардеса, която набързо го отряза. Юрий Викторович вече се канеше да подремне, но преди да притвори очи, реши за последно да даде наставления на щерка си относно нейното бъдеще.

 

От обърканата реч на подпийналия родител стана ясно, че словенецът Саша Вуячич не му харесва. Самият Юрий Викторович мислено вече се виждал тъст на американеца Чарли Еберсол - сина на известния в САЩ телемагнат Дик Еберсол. Именно Чарли, с когото Маше излизаше по-рано, я запознал с Вуячич. Това станало в Лос Анджелис на един от баскетболните мачове с участието на Лейкърс. Както се казва, сам поканил вълка в кошарата. 

 

"Защо заряза Чарли? - гръмко попита бащата. - Защо тръгна с тоя мухльо, баскетболиста?". Последната реплика бащата на тенисистката произнесе в момента, в който "мухльото" Вуячич се връщаше от тоалетната в салона на бизнес класата. Славянинът чу думите му и веднага разбра за какво иде реч.

 

Маша побърза да обърне всичко на шега, но не се получи. След което тя стана и напусна салона, без да обели повече дума с баща си в самолета. 

 

СНИМКИ НА ВУЯЧИЧ И МАША! 

 

Всъщност не за пръв път се налага знаменитата тенисистка да се черви заради екстравагантния си баща. Юрий Шарапов често бива глобяван на мачове за нецензурни изрази. Веднъж дори влязъл в ръкопашен бой с бащата на друга руска тенисистка - Анна Чакветадзе.

 

Представителите на компанията IMG, която движи делата на Шарапова, вече предупредиха баща й, че неговото присъствие на треньорската скамейка редом с дъщеря му е неуместно. След което препоръчаха на Юрий Викторович въобще да не придружава повече Маша на тенис турнири. Но в Гомел дойде и той. И сега не смее да се покаже пред гаджето на щерка си. 

 

За отбелязване е, че напоследък Юрий Шарапов сериозно се увлича по уиндсърфинга. Веднъж след силен порив на вятъра дъската му се преобърнала и той с много мъка успял да доплува до брега - без обаче да изпусне бутилката водка!

 

Росен Бабоев, 7 дни спорт




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини