Родик: Не мисля за отказване, Федерер направи правилен избор с Анакон



09-08-2010 18:03 | Станко Димов

Анди Родик бе специален гост в предаване по американската телевизия ESPN. В продължение на 5 минути бившият номер 1 в света отговаряше на въпроси от различно естество - от плановете му за в бъдеще, до преминаването на ЛеБрон Джеймс в тима на Маями Хийт. Ето и някои от най-интересните моменти.


МИСЛИ ЛИ ЗА ОТКАЗВАНЕ...

Не мисля, че съм човек, който ще продължи да играе на турнири само, за да е все още в тениса. Просто да същестувам. Все още чувствам, че мога да побеждавам. Тази година го направих на два турнира. Това е моята любов. Обичам да играя и се чувствам късметлия, че имам този шанс. В момента не мисля за отказване.

ЗА РЕШЕНИЕТО НА ФЕДЕРЕР ДА РАБОТИ С ПОЛ АНАКОН

Роджър може би просто търси някой, който отново да му върне искрата към играта. Някой, който да го насърчава. Пол е страхотен човек, който е работил с някои от най-големите играчи в света. Не виждам причина двамата да не работят заедно.

ЗА ЛОНДОН 2012 И СЕРИНА УИЛЯМС

Със Серина и Винъс се познаваме от много, много години. Те и двете са страхотни, големи шампиони. С тях се разбираме отлично. Мисля, че ще бъде доста забавно да играем заедно в Лондон.

ЗА ЛЕБРОН ДЖЕЙМС
Никога не съм криел, че Маями Хийт е любимият ми отбор в НБА. Радвам се, че професионалист като Джеймс ще се състезава за тях. Той определено е необикновен състезател. Мисля, че направи правилен избор.





Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини