Саша Вуячич за любовта между спортисти и Маша



25-08-2010 05:08 | Николай Драгиев

 

Мария Шарапова може да е далеч от най-добрите си дни, но пък затова и потръгна (най-после) в любовта. Снажната рускиня намери в (не по-малко снажния) Саша Вуячич сродната душа, която търсеше.

 

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс превзе от раз сърцето на Маша и няма никакво намерение да губи тази позиция.

 

Очаква се на предстоящия US Open 2010 Вуячич да бъде на трибуните, за да подкрепя любимата, която ще търси втора титла в Ню Йорк.

 

"Мария много ме подкрепя. Двамата прекрасно знаем, че можем да разчитаме един на друг. В нашите отношения е чудесно, че сме спортисти, тъй като прекрасно знаем какво изпитва човекът отсреща. Знаем какво да си кажем, наясно сме с чувствата, които връхлитат другия," изповядва се Саша.

 

Интересното е, че самият Вуячич помага на Маша при определени упражнения от подготовката й, а освен това от време на време удря и няколко топки с нея.

 

"Ние подхождаме изключително сериозно към това, което правим. В началото опитвах да играя с нея, но сега гледам да не се пречкам. На нея в момента й предстои важен турнир, а на мен подготовка за новия сезон в НБА," допълва Вуячич.

 

През миналата година Лейкърс стана шампион на НБА, но въпреки това има доста полемики около постоянството в изявите на Саша. В Америка даже го бъзикат, че не е лошо да прихване от шампионския манталитет на своята приятелка...

 

 

МНЕНИЕТО НА БАЩАТА НА ШАРАПОВА ЗА ГАДЖЕТО Й!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини