Джокович сравни победата над Троицки със секс с приятелката си



01-09-2010 11:54 | Станко Димов

Повече от любопитно изказване направи световния номер 3 Новак Джокович след мъчителната победа над Виктор Троицки. Ноле се нуждаеше от 5 часа, за да се докопа до втория кръг на US Open.

 

След мача сърбинът сподели, че победата му навява същи чувства, както и една вечер в леглото с гаджето му. Вижте какво казаха след мачовете си Новак Джокович, Рафаел Надал и Маркос Багдатис.


РАФАЕЛ НАДАЛ СЛЕД ПОБЕДАТА НАД ТЕЙМУРАЗ ГАБАШВИЛИ:
"Определено беше много тежък мач. Доволен съм, защото тази вечер моят сервис работеше добре. Надявам се, че ще продължа в същия дух и в следващите мачове. Знам, че сервисът не е най-добрият му удар, но винаги се опитвам да го подобрявам. Наясно съм, че ако искам тази година, или когато и да е, да спечели US Open, трябва да сервирам много добре. Точно върху този аспект от играта ми се фокусирам".


НОВАК ДЖОКОВИЧ СЛЕД ПОБЕДАТА НАД ВИКТОР ТРОИЦКИ:
"Боже Господи! Чувствам се така, сякаш съм бил в леглото с приятелката ми. Някой от публиката ми извика: "Бъди спокоен и се концентрирай". Точно това се опитах да направя през цялото време на корта. Искам да благодаря на хората в моя щаб, че издържаха през цялото време на мача и не спираха да ме подкрепят. Публиката също бе страхотна.

 
Трябва да дам дължимото и на Виктор Троицки. Той сервираше изключително добре и ако беше спечелил нямаше да е незаслужено. Мачът се реши от няколко точки, които бяха в моя полза".

МАРКОС БАГДАТИС СЛЕД ЗАГУБАТА ОТ АРНО КЛЕМАН:
"Какво да кажа? Не се чувствах много добре на корта, а и времето беше ужасно топло. Не можех да играя агресивно. Определено бях дефанзивен, а Арно бе на противоположния полюс. Всичко е много просто - не играх добре и Клеман ме победи".




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини