Роналдо може да спаси тенис турнир



26-11-2014 00:00 | Станко Димов
Турнирът за мъже от категория "АТР 250" в португалския град Оейраш може да се сдобие със солиден спонсор, който да спаси състезанието. Това е най-богатият футболист в света Кристияно Роналдо.

Наскоро беше обявено, че турнирът Portugal Open прекратява своето съществуване, поради липса на финансиране. Като начин за спасяването на традиционния турнир беше назначен нов организационен комитет, който да търси средства. Негов председател е холандецът Бено ван Фегел.

Именно Ван Фегел е влезнал в контакти с мениджъра на нападателя на Реал (Мадрид) Жорже Мендеш, твърди сайтът Tennis World. Агентът се грижи за интересите и на най-добрия португалски тенисист Жоао Соуса.

Роналдо от години не пропуска полуфиналите и финала от турнира в Мадрид. Португалската мегазвезда е в добри отношения с Рафаел Надал, Новак Джокович и Роджър Федерер.

Ако Кристияно налее пари и спаси тенис турнира, ще бъде може би първият футболист с тенис състезание. Обратният случай е по-популярен. За последно Надал беше на крачка от това да стане вицепрезидент на ФК Майорка.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини