Григор: Целта сега е топ 100, а през 2011 г. и топ 5025-09-2010 19:47 | Николай Драгиев

Григор Димитров взе днес своята трета турнирна победа от "Чалънджър" сериите. Той спечели втори пореден турнир в Банкок с награден фонд от 35 хиляди долара.

 

Така той има 27 победи в последните 28 мача, което ще го изведе до място в топ 130 на света.

 

След победата си над Александър Кудрявцев, Гришо даде интервю за Wilson.

 

Какви са целите ти до края на годината и през 2011 г.?

 

Григор: До края на тази година искам да вляза в топ 100. Така ще мога да започна 2011 г. на Australian Open. Очаквам следващата година да бъде страхотна за мен. Разбира се, очакванията които имам към себе си са големи, така че ще атакувам топ 50 тогава. Най-важното е да съм здрав и в добро състояние.

 

Каква снимка си си сложил на твоето Blackberry?


Григор: Черно-бяла снимка с изглед на Ню Йорк, направена от Хенри Сиберман.

 

Какъв е твоят стил извън корта?


Григор: Не знам от къде да започна. Много обичам различни дрехи. В края на деня имам нужда да се разделя с екипите ми за тенис и да отида на вечеря. Обичам различни магазини, в които може да намериш различни неща. Разбира се харесвам и някои от световните топ-марки. Лично на мен ми харесва ретро и по-бунтарски стил на обличане. Любимият ми дизайнер е Александър МакКуин. Всичикте му модели са различни винаги може да намериш нещо, което подхожда на твоя стил и може  да се изразиш по този начин.

 

На чий концерт искаш да отидеш?

 

Григор: Харесвам всякакъв вид музика, но ако трябва да избера един, то това ще бъде рапърът Лил Уейн. Харесвам го от доста време, харесва ми начинът по който той се е издигнал от нищото.

 

Какво ще ни кажеш за твоята ракета Wilson Six.One Tour BLX?

 

Григор: Просто е - тя е най-добрата правена някога!

 

СНИМКИ ОТ УСПЕХА НА ГРИШО В БАНКОК!
Коментари
Други новини