Михаела Крайчек се сгоди на корта



17-06-2014 00:00 | Станко Димов
Холандската тенисистка Михаела Крайчек имаше един много емоционален понеделник в Росмален. Тя спечели мача си от първия кръг на турнира на WTA на трева, а минута след това получи предложение за годеж от своя приятел - германеца Мартин Емрих.

Михаела, която е доведена сестра на шампиона от Wimbledon и турнирен директор в Ротердам Рихард Крайчек, се наложи над Яна Чепелова с 6:3, 4:6, 6:1.

Докато националката за Fed Cup поздравяваше аплодиращата я публика, на корта изскочи Емрих, който също е тенисист. Той падна на коляно и предложи на госпожица Крайчек да стане негова годеница. Шампионката в турнира от 2006 г. беше направо същисана, но каза "да" под овациите на зрителите.

"Беше огромна изненада. Бяхме говорили с Мартин няколко пъти за сватба, но не очаквах да направи такова нещо. Беше страхотно и аз съм много щастлив. Срещнахме се преди година точно тук, така че това е едно специално място за нас. Когато Мартин се появи на корта, се чудех какво ли прави. Видях, че е просълзен. Изобщо не чух какво ми казва, но приех", разказа сиящата Михаела.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини