Гришо: Искам да вечерям с Джони Деп



01-08-2013 00:00 | Станко Димов
Една от звездите на световния тенис Григор Димитров даде интервю за сайта tennis grandstand и репортерката Романа Цвиткович. Медията определя българина като “харизматичен, достъпен, забавен и съвършен джентълмен“. Ето какво каза Гришо.

- Вдигна се голям шум около връзката ви с Шарапова…
Да, имаше много приказки извън корта, но смятам, че това е част от играта. По време на Wimbledon особено имаше много въпроси за нея и мен. Но какво да направя? (смее се)

- Кой е най-паметният момент на корта?
Много са. Един от тях е когато играх с Новак Джокович тази година (вероятно има предвид в Мадрид – бел. ред.). Това беше паметен мач. Няма да забравя и срещата ми с Рафа Надал. Опитвам се да запазя в съзнанието ми всеки един миг.

- Ако не бяхте тенисист, с какво щяхте да се занимавате?
Със сигурност щях да съм в спорта. Майка ми е бивша волейболистка. Обичам да играя футбол, волейбол, баскетбол. Аз съм много енергичен, дори когато почивам, така че бих бил спортист.

- С кои три личности – живи или мъртви, бихте искали да вечеряте?
С Джони Деп. Той е моят номер едно за всички времена. Останалите двама? Моята приятелка, но ние вечеряме с нея всеки ден (смее се). Така че Моника Белучи. Третият ще бъде музикант, но не мога да назова име. Всеки изпълнител, който харесвам сега.

- Кое е най-смешното или най-ненорманлоно нещо, което сте получавали от фенове?
Има много случки. Те ме молят за мои фланелки или накитници, така че се запасявам с такива неща на всяка тренировка или когато раздавам автографи. Винаги получавам забавни подаръци от феновете. Веднъж ми подариха плюшено мече. То беше изписано с пожелания на български. Не знам колко време е отнело това на човека, който ми го изпрати. Най-лудите ми почитатели са в Азия. Една година всички дойдоха на мой мач с фланелки… с моя подпис. Освен това си правеха специални екипи за всеки двубоя. Беше страхотно.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини