Азаренка и Дарси напуснаха контузени Лондон



26-06-2013 00:00 | Станко Димов
Втората поставена в схемата на Wimbledon Виктория Азаренка и отстранилият Рафаел Надал Стив Дарси не се появиха на корта за срещите си от втория кръг на турнира от Големия шлем на трева в Лондон. Причината са контузии, а към тях след само два изиграни гейма се присъедини и съпритежателят на рекорда за най-дълъг мач в историята Джон Иснър.

Азаренка се подхлъзна лошо в първата си среща с Мария Кьолер и имаше проблеми с глезена. Тогава тенисистката от Беларус доигра мача и дори заяви, че травмата няма да й попречи да продължи в състезанието. Минути преди днешния двубоя на Вика с Флавия Пенета се разбра, че тя няма да може да играе.

Следващата съперничка на италианката Пенета е Ализе Корне от Франция, която победи Сие Су-Уей от Тайван с 6:3, 6:2.

Белгиецът Дарси, който поднесе изненадата на Откритото първенство на Великобритания до момента, с успеха си в три сета срещу Надал, пък не излезе на корта заради контузия в рамото. Така без игра продължава Лукаш Росол, който по ирония на съдбата отстрани Рафа миналата година във втори кръг.

Американецът Иснър се отказа още в началото на мача при 1:1 срещу Адриен Манарино от Франциа заради проблеми в коляното.

Йежи Янович от Полша също се класира бързо, след като при 6:2, 5:3 неговият опонент Радек Щепанек от Чехия се отказа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини