Безвкусна шега на Ноле в Facebook



23-07-2011 00:00 | Станко Димов
Странна приумица на световния номер едно Новак Джокович в социалната мрежа Facebook предизвика множество коментари в медиите. Както се вижда на снимката, публикувана на профила на сърбина, той е вдигнал ръце пред дулото на нещо, което прилича на пистолет, насочен от неговия приятел и съотборник за Davis Cup Янко Типсаревич. Текстът под снимката гласи: „колко ли би платил Рафа?”.

Известният с отличното си чувство за хумор Ноле този път е предложил една доста безвкусна шега. Не е допустимо пропагандирането на насилие, независимо дали пистолетът е истински или фалшив, смятат от Yahoo.com.

Не се възприема като шега и текстът, намекващ,у че детронираният Надал е готов да убие Джокович, за да се върне на върха. Особено, след като само преди ден беше обявено, че Ноле и Рафа ще играят демонстративен двубой на площад в Мексико Сити.

Освен това не е забравен германският маниак Гюнтер Пархе, който намушка с нож Моника Селеш по време на мача й с Магдалена Малеева в Хамбург. Психопатът извършил престъплението, за да може любимата му Щефи Граф да се върне като номер едно.

Все пак фотосът не бива и да се сатанизира. Просто трябва да се приеме, че белградчанинът е направил несполучлива закачка. Съвсем скоро шоуменът от Сърбия ще измисли нещо наистина свежо и пистолетът ще бъде забравен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини