Уилямс: Цветана бе невероятна



14-06-2011 00:00 | Станко Димов
Обикновено арогантната и надменна Серина Уилямс този път не спести суперлативите към Цветана Пиронкова след двубоя помежду им , спечелен от завърналата се на корта американка след 1:6, 6:3, 6:4 след повече от два часа игра на турнира на трева в Ийстборн, Англия.

„Пиронкова беше просто невероятна! Игра страхотно днес. Още като видях схемата си казах: „о, боже, точно срещу нея ли трябва да играя в първи кръг”. Цветана е много опасна. Помня как победи миналата година на Wimbledon сестра ми Винъс”, заяви в телевизионно интервю носителката на 13 титли от Големия шлем Уилямс.

Серина не скри задоволството си от своето победно завръщане. Тя не беше играла в официален двубой от 3 юли 2010 година, когато разби Вера Звонарьова на финала в Лондон.

„Малко съм „ръждясала”, но се радвам много, че се завърнах с успех на трева. Продължавам и ще видя докъде мога да стигна и как ще се чувствам”, добави 29-годишната бивша номер едно в света.

На осминафиналите Серина Уилямс очаква победителката от двубоя на водачката в схемата Звонарьова и британската надежда Хедър Уотсън.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини