Ноле получи поздравления от Милан



10-05-2011 00:00 | Станко Димов
Болният фен на ФК Милан Новак Джокович получи неочакван подарък. Сръбският тенисист беше поздравен за титлата в Мадрид на официалния сайт на „росонерите”.

Както е известно Златан Ибрахимович, Пато, Кларънс Сеедоррф и компания спечелиха през уикенда за 18-и път шампионата на Италия след 0:0 с Рома. Това бе първа титла за Милан от седем години насам. В неделя вечерта пък сърбинът взе „мастърса” в испанската столица след успех над Рафаел Надал.

„Желаем на Новак да запази победния си ритъм през целия сезон! По време на тренировъчния ни лагер през зимата в Дубай Джокович и Ибра се срещнаха и заедно заявиха, че искат да спечелят всичко през 2011 година. Ние в Милан го направихме, Ноле също прави най-добрия си сезон. Честито и чакаме нови успехи!”, се казва в поздравлението от клуба на Силвио Берлускони.

Новак бил трогнат от поздравлението и решил тази седмица да посети администрацията на клуба от Милано и лично да честити спечелването на скудетото. Според сръбския „Блиц”, тя се намирала в Рим. Точно във Вечния град Джокович играе от утре в турнира от сериите „Мастърс 1000” на комплекса „Форо Италико”.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини