Рафа плакал след загубата от Ферер



09-02-2011 00:00 | Станко Димов
Световният номер едно в мъжкия тенис Рафаел Надал ще поднови тренировки. Както е известно испанецът не е играл от четвъртфиналите на Australian Open заради мускулно разтежение в крака.

Вчера Надал бе в Барселона, където присъства на презентацията на местния турнир, в който Рафа печелеше неизменно в периода 2005-2009 година, а миналата не участва. Преди два дена в Абу Даби той бе награден с "Лауреус" за най-добър спортист в света за 2010 година.

"След загубата от Ферер в Мелбърн плаках в съблекалнята. Мразя, когато отпадам от турнирите. За трети път в живота ми знаех, че нямам шанс да спечеля мач. От една страна Давид играеше фантастично, а от друга аз не бях в състояние да тичам достатъчно, за да го спра", коментира левичарят от Манакор.

Добрата новина за Рафа е, че сега той е готов да поднови тренировки на кортовете в Майорка. "Чувствам се много добре. Сега се прибирам у дома и ще започна тренировки на корта. Първоначално няма да се натоварвам много. Следвам специален план и не искам да усложня травмата", разкри Рафа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини