Григор играе в петък, ако не вали



13-01-2011 00:00 | Станко Димов
Организаторите на Откритото първенства на Австралия по тенис пренаредиха програмата, след като заради проливния дъжд днес не бе изигран нито един двубой от квалификациите при жените и мъжете.

Срещата на третия в схематка на пресявките Григор Димитров с мароканеца Реда ел Амрани е предвидена за пета в програмата на пети корт. Първите мачове на него би трябвало да започнат в 10 часа местно време – 1 след полунош българско. Не е ясно дали обаче ще може да се играе и утре. Прогнозите са за дъжд и в петък, след което небето ще се разчисти постепенно и за началото на основната схема в "Мелбърн Парк" в понеделник се очаква проясняване и слънчево време.

Както е известно Димитров прегази италианеца Матео Виола (6:1, 6:1) на старта на квалификациите в сряда, след като срещата също беше забавена заради дъжд.

Историците на тениса на Зеления континент откриха, че за първи път, откакто Australian Open се премести в Мелбърн от Куйонг през 1988 година се случва за цял ден да не бъде изиграна и завършена нито една среща от турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини