Първите четири на полуфинал в отборното



22-09-2010 00:00 | Станко Димов
Първите четири поставени отбора на Държавното първенство за мъже "Happy" не срещнаха никакви проблеми в мачовете от четвъртфиналите и след убедителни победи си осигуриха място в следващата фаза на състезанието във Варна.

Водачите в основната схема ТК "Черно Море Елит" (Варна) се наложиха с 2-0 над ТК "Локомотив" (Пловдив), след като Тодор Енев разби 6:0, 6:0 Мартин Томов, а Валентин Димов се наложи с 6:0, 6:1 над сина на Весела Лечева Мартин Велев.

В спора за място на финала домакините ще играят с отбора на НСА, който победи с 2-0 ТК "Сливен". На полуфиналите в мач между първите ракети един срещу друг ще се изправят Тодор Енев и Александър Лазов, а Валентин Димов ще играе срещу Данаил Търпов.

ТК "Левски" отстрани ТК "Академик", след като Илия Кушев се наложи с 6:1, 6:0 над Иво Братанов, а Тихомир Грозданов победи с 6:3, 6:2 Александър Велев. На полуфиналите Левски ще спори с поставените под №2 ТК "Суперспорт" (Варна).

Държавното отборно първенство за мъже "Happy" е с награден фонд 10 000 лева, припомнят от БФТ. Полуфиналите и финалът ще се предават на живо по Българската национална телевизия.

Програма за четвъртък,10:00 ч:
Корт 1: Черно Море Елит - НСА
Корт 2: Левски - Суперспорт

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини