Налбандян: Играя все по-добре



05-08-2010 00:00 | Станко Димов
Завърналият се след травми на корта Давид Налбандян (виж и поръчай ракетата му ) записа втора победа на турнира във Вашингтон. 28-годишният аржентинец направо разгроми седмия в схемата Станислас Вавринка от Швейцария с 6:1, 6:3.

Така бившият №3 в света, играл и финал на Wimbledon прекъсна негативната си серия си срещу олимпийския шампион от пет поредни загуби и сега общия баланс е 3-5. Следващият съперник на Налбандян е отново швейцарец – Марко Кюдинели.

„Смятам че играх добре, с изключение на няколко грешки. Доста по-добре от предишния ми мач. Чувствам се великолепно, на 100 процента от моите възможности. Но съм готов да играя на още по-високо ниво. Приятно ми е да чувствам, че не ми трябват много срещи, за да бъда във форма. Мачовете ми с Вавринка са били доста различни, но винаги е трябвало да давам максимума си срещу него. Не ме интересува общият резултат. С всеки изминал двубой ние се опознаваме все по-добре. Може би затова и победих”, коментира Давид, който се възстановяваще дълго след операция на бедрото, после разтегна коремен мускул през януари и после го закъса с коленете в Монте Карло.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини