Ана и изумителната Кимико отново показаха класа



04-11-2010 16:59 | Николай Драгиев

Ренесансът на Ана Иванович продължава. Сръбкинята стартира со победа екзотичния турнир на WTA в Бали с гръмка победа 6:0, 6:1 над Анастасия Павлюченкова.

Така сръбкинята се класира за полуфиналите на блиц-турнира, който е с награден фонд от $600,000.

"Това бе почти перфектно представяне от моя страна. Анастасия е много добра, но от резултата излиза друго. Въпреки всичко имаше няколко завързани гейма. Сервирах добре, играх агресивно и всичко ми се получаваше," доволна бе Иванович.

"Увереност ми дава не просто резултата, а играта ми. Остава да работя по много неща, но като цяло се връщам към най-доброто си ниво," допълни тя.

В другия четвъртфинал имаше мини-сензация. 40-годишната Кимико Дате Крум отново изуми света и разби поставената под номер 1 китайка Ли На с 6:4, 3:6, 6:4 за два часа и 30 минути игра.

"Наслаждавам се на всеки мой мач. Ли е добра, но аз дадох всичко от себе си. Никога не съм играла с Иванович, така че ще се постарая и срещу нея," коментира Кимико.

В утрешните два четвъртфинала Араван Резаи ще спори с Алиса Клейбанова, а Янина Викмайер ще трябва да играе с Даниела Хантухова.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини