Цвети: 2010 г. бе супер за мен, догодина искам още успехи



06-11-2010 18:13 | Станко Димов

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова не си постави конкретна цел за следващата година, а единственото й желание е да играе добре, "защото така ще дойдат и постиженията", предаде БГНЕС. Пиронкова изигра демонстративен мач в зала "Христо Ботев" срещу Карлос Моя и Диа Евтимова, докато неин съотборник бе Димитър Кузманов.

 

"Суперпрофесионалист със суперпостижения. За мен бе голяма чест да играя за него", заяви за Моя българската тенисистка. "За мен сезонът свърши. Доволна съм обаче от 2010 година. Направих много добри постижения. Важното е, че усещам голямо подобрение в играта си и ранкингът ми го показва. Дано догодина повторя същите успехи и се изкача дори по-нагоре", продължи Пиронкова.

 

Тя похвали и БФ Тенис, чийто 80-годишен юбилей е и повод за гостуването на Моя. "Има голямо развитие. БФ Тенис прави всичко по силите си за играта в България и мисля, че се справяме. На мен ми оказват безвъзмездна подкрепа, както и на останалите български тенисисти", сподели българката.

 

За финал тя разкри какви са бъдещите й планове. "Нямам конкретна цел за догодина. Най-важно е да играя добре и да усъвършенствам представянето си. Оттам нататък е ясно - ще има постижения", завърши първата ни ракета при жените.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини