Гуга се ожени в стаята с трофеите си



11-11-2010 12:08 | Николай Драгиев

Никой не знаеше и само неколцин души станаха свидетели как бившият номер 1 в тениса Густаво Куертен... се ожени. Трикратният шампион на "Ролан Гарос" и дългогодишната му приятелка - терапевтката Мариана Сончини, си казаха "да" на сватбена церемония преди седмица.

Двамата избраха на тържеството да присъстват само най-близките им хора. Това бяха майката на Гуга - Алис Куертен, брат му Рафаел със съпругата си Летисия и децата си, както и родителите и сестрата на Мариана. Церемонията пък се състоя в стаята с трофеите на тенис легендата.

И мястото, и датата, на която двамата решиха да узаконят връзката си, не са избрани случайни. Трети ноември е рожденият ден на по-малия брат на Густаво - Гилермо, който почина преди три години от дихателна недостатъчност.

Заради него е избрано и мястото на сватбата - почти всичките си купи през тенис кариерата Гуга посвещаваше на брат си.

След церемонията семейството е отпразнувало събитието с празничен обяд в дома на шампиона от "Ролан Гарос" в южната част на острова.

В момента двамата са на меден месец в бразилската Венеция - Ресифе. Градът е една от културните столици на Бразилия, а щастливото семейство е уловено от папараците и на концерт на Пол МакКартни.

Гуга и Мариана споделят, че в началото на следващата година планират да сключат и църковен брак.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини