Родик: Отивам в Лондон... на концерт!



14-11-2010 17:57 | Станко Димов

Най-добрият американски тенисист Анди Родик направи поредното си култово изказване. Броени дни преди заключителния за сезона турнир на 8-те най-добри в Лондон Родик заяви, че няма търпение да посети английската столица и да отиде на ...концерт!

 

Бившият номер 1 в света се класира за заключителния турнир за осма поредна година. Участието обаче ще бъде първо за Родик в ултрамодерната зала О2. Миналия сезон американецът пропусна турнира заради травма в коляното.

 

"В Лондон съм прекарал някои от най-добрите моменти в моята кариера. Всяка година съм в този град, при това по 5 седмици през лятото. Затова няма да излъжа ако кажа, че в това място имам доста спомени, разбира се повечето позитивни. Английските фенове са ме приемали добре.

 

Мисля, че в момента новините за мен са добри. Имам една седмица почивка, която ще изкарам в Лондон - град, който наистина харесвам. Сигурен, че ще бъде забавно. Ще проверя програмата и ако има някой готин концерт ще го посетя. Защо не и някое шоу", каза американецът в типичния си стил.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини