Борис Бекер навлезе във Формула 1



19-11-2010 10:51 | Станко Димов

Легендарният германец Борис Бекер посъветва своя сънародник Себастиан Фетел да остане здраво стъпил на земята. Както е известно в неделя Фетел стана най-младият световен шампион в историята на Формула 1, печелейки титлата на 23 години.

 

Бекер има значителен опит в "боравенето" със славата на крехка възраст. Русокосият германец спечели "Уимбълдън" за първи път ненавършил 18 години и отлично знае какво предстои на Фетел в следващите месеци.

 

"За Себастиан няма да е никак лесно сега. За кратко време той ще се сблъска с един кръг от хора, всеки от които ще му се представя за близък приятел и ще се пробват да му дават съвети. Какъв е моят съвет ли? Да остане здраво стъпил на земята, да приема с усмивка всичко и да не изневерява на чара и чувството си за хумор", посъветва Бекер.

 

В същото време известният със страстта си към хазарта германец може да се захване с ново начинание. През последните дни се появи информация, че Бекер  може да започне работа с първата ракета на Великобритания - Анди Мъри.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини