Замесиха Навратилова в грандиозен секс скандал



21-11-2010 23:30 | Станко Димов

След като обяви, че се е излекувала от рак, тенис легендата Мартина Навратилова вероятно се надяваше на спокоен период в живота си. Но на седемкратната шампионка от "Уимбълдън" явно й предстоят още облачни дни благодарение на приятелката й Юлия Лемигова.


По време на участието си в риалити шоуто "Аз съм знаменитост... изведете ме оттук!" миналата година 53-годишната Навратилова описа любовницата си като "фатално красива", а малко по-късно двете бяха засечени да се размотават по френската Ривиера с брачни халки на ръцете.


Тази седмица в Париж, където живее Лемигова, а Навратилова прекарва голяма част от времето си, властите възобновиха следствието за смъртта на сина на Лемигова, Максимилиен. Последната преди разпадането на Съюза Мис СССР даде живот на Максимилиен преди десет години а след това стана лесбийка. Момченцето умря при подозрителни обстоятелства на пет месеца и половина.

 

Десет години по-късно Лемигова, която е дъщеря на съветски полковник, смята, че смъртта на сина й е свързана с тази на баща му - френския банкер и мултимилионер Едуар Щерн - един от най-богатите хора в Европа и близък приятел на президента Никола Саркози. 50-годишният Щерн бе застрелян от друга своя любовница през 2005 г. по време на садо-мазо оргия.


Конспиративните теории на Лемигова може да звучат налудничаво, но френската полиция явно е намерила нещо, щом отново се зае със случая миналата седмица. Един от полицаите признал, че при разследването се е натъкнал на многобройни подобни случки с участието на елита на Франция, включително висши политически фигури.


Щерн все още е жив, когато бебето му умира.
Тогава властите обявяват, че няма достатъчно доказателства, за да бъде заведено дело. Това може да се превърне в най-големия скандал на управлението на Саркози.


Тъмното минало и скандалният любовен живот на Лемигова хвърлят сянка върху Навратилова, която наскоро обяви, че желае да се ожени и дори да осинови дете.


Рускинята се мести в Париж в средата на 90-те години. Започва като модел, но скоро се захваща с бизнес и отваря салон за красота "Бяла рускиня", както и спа център в Париж. През 1997 г. среща Щерн, на когото му е писнало от съпругата му Беатрис, от която има три деца. Докато е с нея, банкерът развива склонност към садо-мазо оргии с други жени. Мерките за сигурност на сбирките са драконови. Тайни агенти с автоматично оръжие бдят над удоволствията и пазят анонимността на изтъкнатите участници в сеансите. Лемигова твърди, че не знае нищо за тъмната страна от живота на Щерн.


"Нямах представа за това. Ние имахме нормална връзка, основана на чувства - споделя тя. - Той беше като дете - мечтателен и темпераментен, но винаги знаеше какво прави."


Бебето на Лемигова и Щерн се ражда в този баснословно богат и грешен свят през октомври 1999 г. и умира на 10 март 2000 г. в болница "Некер" под грижите на баща си. Официално е обявено, че причините за смъртта са естествени


Прикрити са резултатите от аутопсията, които гласят, че в кръвта на детето имало диазепам.


Дори малка доза от успокоителното може да причини смъртта на бебе. Аутопсията сочи, че освен това бебето е било удряно жестоко преди смъртта.
"Г-ца Лемигова смята, че някой е искал да убие Маскимилиен - съобщи един от следователите. - Той е бил здраво и жизнерадостно дете и тя го е обичала много. Фактът, че баща му е бил един от най-големите хора в Париж и се е забъркал в излагаща сцена, е донесъл много неприятности на влиятелните му приятели. Това може да е станало причина за смъртта на бебето."


Проблемите на Лемигова може да навредят на плановете на Навратилова. "Бих могла да осиновя брат и сестра или пък две сестри. Има толкова много деца, които се нуждаят от дом. Ще бъда добра и забавна майка", твърди тенис легендата.


През последната година тя бе в Париж близо до Лемигова. Освен това премина радиотерапия в института "Кюри" през март. През лятото бе коментаторка на "Ролан Гарос". "Хората в Париж са свикнали със знаменитостите и те могат да се държат много по-свободно, отколкото в други градове - твърди източник, близък до двете. - В Юлия има много болка за убитото й бебе. Това обаче не пречи на връзката й с Мартина."


След като миналата година бе съобщено, че двете са сгодени, Навратилова е наясно, че връзката им е всичко друго, но не и нормална. "Казах ви, сложно е", заяви легендата пред журналисти наскоро.

 

Барбара Дейвис
Питър Алън
"Дейли Мейл"

превод: 7 дни спорт




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини