Започна гласуването за Shell Автомобилен сервиз на 2015 г.



16-12-2015 08:38 | Tennis24.bg

Вече е отворено гласуването в конкурса "Shell Автомобилен сервиз на 2015 г." В интернет страницата www.carworkshopoftheyear.com всеки може да подкрепи своя любим автосервиз до 31 декември 2015 г.

За гласувалите участници ще бъде организирана томбола с награди ваучери за гориво Shell и масла Shell Helix Ultra.

Общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна се включиха в ежегодния конкурс за най-добрите автомобилни експерти в България - „Автомобилен сервиз на годината“, организиран от Shell България и Orbico България.

Наградите тази година ще бъдат връчени в четири категории - „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз“ и „Близо до клиента” (за сервиза, събрал най-много гласове от потребители по време на онлайн гласуването) и новата категория „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“. Тя е за автосервизите, отличаващи се с екологични практики при почистването и изхвърлянето на отпадъците при смяна на масла и ще бъде присъдена по преценка на експертното жури.

"За поредна година разширяваме конкурса с нови категории и успяхме да привлечем много достойни кандидати. Убедени сме, че надпреварата за приза да бъде изключително оспорвана и независимото жури ще бъде затруднено в избора на победителите. Инициативата става все по-популярна сред автомобилните сервизи и благодарим на всички, които заявиха участие, и им пожелаваме успех в следващите етапи от конкурса“, коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.
„За нас ще е изключително интересно да се запознаем в детайли с кандидатите, техните иновативни практики и екологични решения при избор на масла и смазочни продукти и технологии за събиране и съхранение на отпадъците“, допълни Милен Недев, търговски мениджър Източни Балкани Shell Lubricants от Орбико България.

В интернет страницата на конкурса всеки може да подкрепи своя любим сервиз до полунощ на 31 декември 2015 г. За гласувалите участници ще бъде организирана томбола с 10 ваучера за гориво на стойност 50 лв. с ДДС от Shell България и 10 бутилки масла от 4 литра Shell Helix Ulta с технология PurePlus oт Орбико България.

Първите десет автосервиза в категорията „Голям мултифункционален сервиз“ и първите 10 в категорията „Компактен мултифункционален сервиз“, които получат най-много гласове в онлайн гласуването, ще продължат участието си във втория етап на надпреварата. В него финалистите ще бъдат оценени на място от представители на експертното жури на конкурса, съставено от независими автомобилни експерти, журналисти, автомобилни състезатели и представители на академичната общност. Те ще поставят оценки по критерии като материално-техническа база и оборудване, условия на работа, брой и квалификация на персонала, гама от предоставяни услуги, иновации в работата и обслужването на клиентите.

Инициативата, която се провежда в партньорство със сп. TopGear, цели да награди професионалистите, които се грижат качествено за автомобилите и насърчават профилактичните прегледи, държат на доброто обслужване на клиентите и непрестанно търсят начини да развиват своите знания и умения, както и услугите, които предлагат.

Всеки от победителите сервизи ще получи ваучери за гориво от Shell България ЕАД на стойност 500 лв. с ДДС и ваучери за масла Shell Helix Ultra с технология PurePlus на стойност 500 лв. с ДДС от Орбико България ООД.

Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите финалисти във втория етап на инициативата ще присъстват на обучение за последните иновации и съвременни стандарти в контрола на качеството и количеството на горивата и маслата. Наградите в конкурса ще бъдат връчени на церемонията „Годишни автомобилни награди” в края на януари 2016 г.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини