Автосервизи се борят за №1 в конкурса на Shell България и Orbico България



30-12-2015 11:47 | Tennis24.bg

Автомобилни сервизи от цялата страна имат отново възможността да се борят за приза „Автомобилен сервиз на годината 2015” в престижния конкурс, организиран от Shell България и Orbico България.

В надпреварата ще бъдат отличени тези, които постоянно усъвършенстват своите знания и умения, и търсят възможности за подобряване на ежедневната си работа и обслужването на клиентите. Участието е напълно безплатно, а срокът за подаване на заявления е 6 декември 2015 г. Няма ограничение за броя сервизи от една и съща верига, които могат да участват самостоятелно.

„Горда съм, че успяхме да превърнем инициативата в традиция, която се развива през времето. Поощряваме грижите, които автомобилните специалисти полагат за поддръжка на автомобилите, защото съвместно с разработките, които ние правим за високотехнологичните горива като Shell V-Power Nitro + за подобрена ефективност на двигателите, постигаме обща цел - спокойствие на пътя на всички шофьори“, сподели Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.

Изборът на победители ще протече в две фази - онлайн гласуване от потребителите на адрес http://carworkshopoftheyear.com до 31.12.2015 г. и оценка от жури на място в автосервизите, които съберат най-голяма подкрепа от онлайн гласуването. Журито, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на Shell България и Оrbico България, ще извърши своята оценка на база на измерими параметри, съблюдавайки принципите на прозрачност и равнопоставеност, в съответствие с правилата на конкурса.

Във втория етап ще преминат по 5 кандидата от всяка категория, получили най-много онлайн гласове. Голямата награда „Сервиз на годината” ще бъде присъдена от журито на един от победителите в четирите конкурсни категории - „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз“, „Близо до клиента” (за сервиза, събрал най-много гласове от потребители по време на онлайн гласуването) и новата категория в конкурса тази година „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“. Тя е за автосервизите, отличаващи се с екологични практики при почистването и изхвърлянето на отпадъците при смяна на масла.

Конкурсът се провежда в партньорство със сп. Тop Gear и наградите ще бъдат връчени по време на церемонията „Автомобил на годината” през януари 2016 г. “Щастливи сме, че партнираме на Shell България в това начинание и ще допринесем като поощрим допълнително качествената грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“, сподели Милен Недев - търговски мениджър Източни Балкани Shell Lubricants от Орбико България.

Всеки от наградените сервизи ще получи ваучери за гориво от Shell България ЕАД на стойност 500 лв. с ДДС и ваучери за масла Shell Helix Ultra с технология PurePlus на стойност 500 лв. с ДДС от Орбико България ООД. Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите финалисти във втория етап на инициативата, ще присъстват на обучение за последните иновации и съвременни стандарти в контрола на качеството и количеството на горивата и маслата. Традиционната инициатива „Автомобилен сервиз на годината” за пета поредна година насърчава развитието на автомобилните специалисти, като им предоставя необходимата информация и поощрява качественото обслужване и грижа за автомобила.

Максималното удоволствие на пътя е една от основните цели на новите разработки на горива и масла като усъвършенстваните Shell V-Power Nitro + и маслата Shell Helix Ultra с технология PurePlus. Благодарение на тях, всеки автомобил има възможност да разгърне пълния си потенциал, за да удовлетвори и даже да надхвърли нуждите на съвременните шофьори.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини