Бушар спря на четвъртфинал, Ага продължава



07-01-2016 13:02 | Tennis24.bg

Единствените две оцелели сред поставените – Агниешка Радванска и Южени Бушар, имаха различна съдба на четвъртфиналите на турнира в Шензен. Първа на централния корт стъпи Южени Бушар, която отстъпи с 4:6, 4:6 пред намиращата се в страхотна форма Тимеа Бабош. За канадката това беше първи четвъртфинал в турнир от WTA от една година насам.

„Южени е страхотна. Тя със сигурност играе по-добре в сравнение с предходните няколко месеца. Радвам се, че и аз се справих добре и успях да победя”, коментира Бабош след двубоя.

„Моят начален удар е сред най-силните в тура и това определено ми дава голямо предимство. Южени е агресивен играч, тя взима топката рано и има отличен ретур. Знаех, че трябва да вкарвам много първи сервис. За моя радост във важните моменти началният удар ми помогна много”, каза още Бабош, която на полуфиналите ще срещне Алисън Риск.

С победа се поздрави водачката в схемата Агниешка Радванска. Полякинята имаше нужда от само 63 минути, за да се наложи над Ванг Кианг с 6:3, 6:2. Радванска демонстрира отлична форма, като е спечелила 20 от последните си 24 двубоя. На полуфиналите Ага ще се изправи срещу Анна-Лена Фридзам.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини