70 лева за седмичен билет за Garanti Koza Sofia Open



70 лева за седмичен билет за Garanti Koza Sofia Open
Свързани турнири
Тагове
08-01-2016 15:44 | Tennis24.bg

Продажбата на билетите за тенис турнира Garanti Koza Sofia Open (30 януари – 7 февруари) вървят с пълна сила, съобщиха от eventim.bg.

Цените на седмичните билети за зала „Арена Армеец София“ започват от 70 лева за трета зона на залата до 280 лева за най-добрите места.

Атрактивно е и предложението за първите три дни на турнира (събота, неделя и понеделник), когато цените на талоните за всички зони ще бъдат 10 лева. В тези дни (30 януари – 1 февруари) са двубоите от квалификациите и първия кръг от основните схеми на единично и на двойки.

От вторник до петък билетите са на цени от 10 до 40 лева, в зависимост от локацията на местата. За полуфиналите в събота, 6 февруари, се продават ценни хартийки на стойност от 20 до 80 лева.

За финалните двубои на единично и на двойки в неделя, 7 февруари, най-скъпите пропуски също са на цена от 80 лева. Деца до 7 години влизат безплатно в залата но без право на място.

Организаторите на състезането от календара на АТР World Tour ще обявят следващата седмица и цените за ВИП билетите, както и на тези за корт №1, който се намира в тренировъчната зала на „Арена Армеец София“.
Билетите се продават в мрежата на eventim.bg. в цялата страна, както и онлайн. Потребителите в сайта могат да използват услугата “print at home” на билета.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини