Гледайте НА ЖИВО: Джокович срещу Надал



09-01-2016 11:06 | Tennis24.bg

Новак Джокович и Рафаел Надал ще определят новия шампион от АТР 250 турнира в Доха. Финалната среща започва в 17:00 часа българско време и ще може да бъде гледана на някой от линковете по-долу.

Това ще бъде 47-ми сблъсък между Рафа и Ноле, като до момента двамата имат по 23 разменени победи. Испанецът обаче не е побеждавал сърбина от година и половина. За последно го стори на финала на „Ролан Гарос” през 2014-та.

Оттогава насам Ноле е в серия от 4 последователни победи, в които не е загубил дори сет. Във финали Ноле води на Рафа с 13:10 победи, а на твърда настилка предимството му е още по-сериозно - 16:7.

Още един любопитен факт: Надал и Джокович стават първите в историята, които са играли един срещу друг финали на турнири АТР 250, АТР 500, „Мастърс 1000”, заключителен „Мастърс” и Голям шлем.

Какво мислят букмейкърите? Sportingbet.com дава огромно предимство за Джокович, коефициентът за когото е едва 1.142. Водещият световен букмейкър определя ставка от 5.50 за титла за Матадора.

„Двубоят със сигурност ще бъде важен и за двама ни. Играли сме толкова много пъти, познаваме се отлично. Надявам се да успеем да покажем най-доброто от себе си и да зарадваме привържениците си тук”, коментира Джокович след победата над Томаш Бердих на полуфиналите.

Финалът в Доха може да гледате на някой от следните линкове:
ЛИНК; ЛИНК; ЛИНК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини