Рафа: Невъзможно е да победиш Джокович, когато играе по този начинРафа: Невъзможно е да победиш Джокович, когато играе по този начин
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
10-01-2016 15:02 | Tennis24.bg

Рафаел Надал нямаше какво много да каже след изключително тежката загуба на финала на турнира в Доха. Както е известно, Матадора отстъпи с 1:6, 2:6 пред Новак Джокович и вече има отрицателен баланс срещу сърбина – 23:24 победи.

„Двубоят е лесен за анализ. Играх срещу състезател, който направи всичко перфектно. Не знам някой някога изобщо да е играл тенис по такъв начин. Откакто гледам тенис не съм виждал никога някой да играе на подобно ниво. Няма какво да направя, освен да го поздравя”, коментира Надал.

„Знам, че можех да направя някои неща по-добре. Но е трудно да имаш шансове срещу Джокович, когато играе така. Дори мисля, че е невъзможно. Когато някой е по-добър от теб ти просто трябва да го приемеш и да се опиташ да подобриш представянето си. Това е. Не съм разочарован. Приемам нещата трезво и винаги съм честен. Джокович беше по-добър от мен, в това няма никакво съмнение”, коментира Надал.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини